Κικίλιας: Δεν θα αφήσουμε τον Τσίπρα και τον Καμμένο να φτιάξουν την Ελλάδα των φτωχών

Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, επί κυβέρνησης ΝΔ δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, θα υπάρχει όμως διαρκής αξιολόγηση, καθώς όπως τόνισε, είναι πολύ σημαντικό οι άξιοι να βραβεύονται

«Η πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να μοιράζουν επιδόματα. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θέλουν να φτιάξουν την Ελλάδα των φτωχών. Δεν θα τους αφήσουμε» τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας πως η ΝΔ θέλει αυτή η εικονική πραγματικότητα να σταματήσει.

Σε συνέντευξή του στον Real FM, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ επεσήμανε, πως ο προϋπολογισμός που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή έχει μέτρα 1,9 δισ. για το 2018 και πετσοκομμένα τα κοινωνικά επιδόματα.

«Θα έχουμε νέες περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις. Οι ένστολοι θα χάσουν περίπου 230 ευρώ το μήνα από το νέο μισθολόγιο, οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να μειώνονται λόγω των νέων περικοπών στο ΕΚΑΣ. Καταργείται η έκπτωση φόρου κατά 1,5% για μισθωτούς και συνταξιούχους, αυξάνεται η εισφορά για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτή η εικονική πραγματικότητα πρέπει να σταματήσει. Εμείς θέλουμε να φέρουμε επενδύσεις και να έρθουν δουλειές» είπε, προσθέτοντας πως η ΝΔ θέλει ένα κοινωνικό δίχτυ για τους αδύναμους και αυτούς που έχουν χτυπηθεί από την κρίση.

Όπως είπε «η διαφορά των πολιτικών μας είναι πολύ μεγάλη και όταν θα έρθει, σύντομα, η ώρα των εκλογών, με οδηγό την αλήθεια θα αναμετρηθούμε με τα ψέματα των κκ Τσίπρα-Καμμένου».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, επί κυβέρνησης ΝΔ δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, θα υπάρχει όμως διαρκής αξιολόγηση, καθώς όπως τόνισε, είναι πολύ σημαντικό οι άξιοι να βραβεύονται και οι έντιμοι και οι καθαροί που δουλεύουν στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα θα πρέπει να στηριχθούν.

Σχολιάζοντας μάλιστα την τελευταία δημοσκόπηση, είπε πως «όποια δημοσκόπηση και να δούμε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πίσω από τη ΝΔ και οι ΑΝΕΛ κάτω από το ποσοστό για να μπουν στη Βουλή. Εμάς δεν μας αρκεί αυτό το προβάδισμα και το είπαμε και στο συνέδριό μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network