Κικίλιας για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ

Κικίλιας για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ
Ο Βασίλης Κικίλιας Eurokinissi

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι θα υπάρξει "η σαλαμοποίηση μιας λύσης η οποία πάει σε βάθος στο χρόνο μπορεί να έχει οφέλη για τη γείτονα χώρα, αλλά για εμάς είναι γεμάτη αβεβαιότητες"

“Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην υπάρχει καμία υπόνοια και καμία ένδειξη αλυτρωτισμού, και να αλλάξει το Σύνταγμα. Δεν θέλουμε τον όρο Μακεδονία αλλά αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι και καταλαβαίνουμε ότι πατάμε πάνω σε μια ιστορία” τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στις εξελίξεις για το Σκοπιανό.

“Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε καταδείξει ότι η κυβέρνηση με μυστική διπλωματία, προχειρότητα και δημιουργώντας την αίσθηση ότι έχουμε λόγο να βιαζόμαστε, επισπεύδει τις διαδικασίες με τη γείτονα χώρα, τον αδύναμο εκ των δύο, σε σχέση με το όνομα της και άρα την είσοδό της στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ. Γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τον ελληνικό λαό και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από αυτόν” πρόσθεσε

“Μια τέτοιου είδους συμφωνία αντίκειται στη θέληση του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται εν κρυπτώ, διαπραγματεύεται και άλλα πράγματα ως αντάλλαγμα και θα αποκαλυφθεί αυτό” συνέχισε .

“Ο ελληνικός λαός έκανε τεράστια υπομονή στα χρόνια των μνημονίων, και τώρα έδειξε στην κυβέρνηση ότι δεν είναι διατεθειμένος να τσαλαπατήσουν τον πατριωτισμό του. Όταν γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τον ελληνικό λαό, θα στο αντοποδώσει.”

“Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει έρθει, σύντομα θα γίνουν εκλογές. Θα πρέπει να σκεφτεί κανείς πώς έχει λειτουργήσει αυτή η κυβέρνηση αυτά τα τρία χρόνια και πώς προσπάθησε να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων. Προκειμένου να μείνουν στις καρέκλες τους θα κάνουν ο,τι δυνατό” υπογράμμισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα