Κικίλιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ με μυστική διπλωματία αγνοεί τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων

Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Καμμένο, για θέματα αρμοδιότητάς του της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε την πρόθεση του λάβει μέρος στο συλλαλητήριο της Αθήνας την άλλη Κυριακή

Για μυστική διπλωματία και προσωπική κομματική ατζέντα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Κικίλιας σχετικά με το ζήτημα της ΠΓΔΜ, ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος θα πάει στο συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Σε συνέντευξή του στον ANTENNA ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τόνισε πως «κάποιοι δεν αφουγκράζονται την κοινωνία, δεν ακούν τις ευαισθησίες, την ψυχή του Έλληνα και το πατριωτικό του καθήκον το οποίο εξέφρασε», προσθέτοντας πως ο Έλληνας δεν κάθεται στον καναπέ. «Ο Έλληνας βγήκε, πήγε στη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρήθηκε για την αδικία που βλέπει. Θα πάω στο συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, το δηλώνω ξεκάθαρα. Πήγαν στη Θεσσαλονίκη και διαμαρτυρήθηκαν για την εθνική μας συνείδηση και ταυτότητα, για το Σκοπιανό Σύνταγμα που είναι αλυτρωτικό, για τα σχολικά βιβλία τους που περιλαμβάνουν αλυτρωτικά στοιχεία, για τον ήλιο της Βεργίνας» τόνισε εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

ADVERTISING

«Αν κάποια πολιτικά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν δική τους ατζέντα και μυστική διπλωματία, θέλουν να αγνοήσουν τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και να χαράξουν άλλη πολιτική, σε αυτό είναι σαφώς μόνοι τους. Η κυβέρνηση δεν είναι ενιαία. Άλλα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλα οι ΑΝΕΛ. Εκτός αν ο κ. Πάνος Καμμένος κάνει άλλη μία πολιτική κυβίστηση και συμφωνήσει με τον κ. Κοτζιά σε αυτά που μυστικά διαπραγματεύονται. Μυστική διπλωματία για την πατρίδα μας δεν μπορεί να γίνει. Μπορεί να αντέχει ο Έλληνας τη φτώχεια, αλλά εκπτώσεις και παιχνίδια για την πατρίδα δεν ανέχεται. Οι κύριοι της κυβέρνησης θα πάρουν ισχυρή απάντηση», είπε. Υπογράμμισε μάλιστα πως η κυβέρνηση θα πέσει αν δεν συμφωνήσουν τα δύο κόμματα καθώς, όπως είπε, σε καμία των περιπτώσεων η ΝΔ και κανένα άλλο κόμμα δεν θα κάνει το δεκανίκι της.

Αναφερόμενος στη θέση της ΝΔ, τόνισε πως αυτή εκφράζεται διά μέσου του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη. «Εγώ δεν βλέπω δεύτερη, τρίτη, πέμπτη άποψη μέσα στη ΝΔ. Ο κ. Τσίπρας κάνει όλα αυτά, γιατί στη συνείδηση των Ελλήνων είναι ο πρωθυπουργός των 130.000 πλειστηριασμών. Η δήθεν ευαίσθητη, πονόψυχη κυβέρνηση της Αριστεράς είναι αυτή που παίρνει το σπίτι των ανθρώπων, που φέρνει μπροστά τη μείωση του αφορολόγητου και τις περικοπές συντάξεων και μισθών και εμπαίζει και τους στρατιωτικούς. Όλα αυτά είναι ένα εσωτερικό παιχνίδι για εσωτερική κατανάλωση και για να δημιουργήσει προβλήματα στους κομματικούς αντιπάλους», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κατρούγκαλος: Οι ακραίοι της ΝΔ πιέζουν για εγκατάλειψη της σύνθετης ονομασίας

Κικίλιας: Ο Καμμένος εμπλουτίζει την ατζέντα των ψεμάτων του

SHARE:

24Media Network