ΚΙΝΑΛ: Fake news οι πληροφορίες του ΑΠΕ

Το λογότυπο του Κινήματος Αλλαγής

"Δυστυχώς οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο, παίζουν με την αγωνία των συνταξιούχων" σημειώνει με νεότερη ανακοίνωση το Κίνημα Αλλαγής.

Συνέχεια στην πολιτική κόντρα που ξέσπασε με αφορμή ρεπορτάζ του ΑΠΕ, αυτή την φορά με δεύτερη ανακοίνωση από το ΚΙΝΑΛ .“Fake news αποδεικνύονται οι – προφανώς κατόπιν εντολής του Μαξίμου - δήθεν πληροφορίες του ΑΠΕ για τις συντάξεις, μετά την επίσημη ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δυστυχώς οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τον πιο κυνικό και ανάλγητο τρόπο, παίζουν με την αγωνία των συνταξιούχων” αναφέρει ο ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: “Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις την πίεση και την προσπάθεια τόσο για να μην περικοπούν οι συντάξεις την 1/01/2019, όσο και για να αλλάξει ο Νόμος Κατρούγκαλου, να μην καταντήσουν και οι νέες και οι παλιές συντάξεις φιλοδωρήματα. Αυτό για μας είναι αδιαπραγμάτευτη επιδίωξη.

Χρέος του ΑΠΕ είναι η υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση, και όχι η εξυπηρέτηση των αναξιόπιστων μικροκομματικών παιχνιδιών της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΚΙΝΑΛ εναντίον ΑΠΕ: Να αποκαταστήσει το ταχύτερο δυνατόν την αλήθεια

Τζανακόπουλος: "Η ΝΔ δεν μπορεί να βλάψει πια ούτε τη χώρα, ούτε την κυβέρνηση. Μόνο τον εαυτό της"

Θεοδωράκης: Αυτόνομο το Ποτάμι στην επόμενη εκλογική μάχη

"Μετωπική" ΝΔ - ΑΠΕ για τις συντάξεις

SHARE: