ΚΙΝΑΛ: Η αφίσα που δεν άρεσε και τελικά άλλαξε

Η αρχική αφίσα που αν και αποφασίστηκε να μπει "ξηλώθηκε" άρον - άρον

Ανακοίνωση για τις αλλαγές στις συλλογικές συμβάσεις που επιφέρει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ, αλλάζοντας ωστόσο την αρχική τους εικονογράφηση.

Δεν "άρεσε" τελικά η αρχική επιλογή της εικόνας, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ σχετικά με τιις αλλαγές στις συλλογικές συμβάσεις που επιφέρει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η αρχική πρόταση όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα δεν προχώρησε και τελικά "ξηλώθηκε" με μια επιλογή που θυμίζει περισσότερο... ΚΙΝΑΛ.

Η αρχική αφίσα που αν και αποφασίστηκε να μπει
Η αρχική αφίσα που αν και αποφασίστηκε να μπει "ξηλώθηκε" άρον - άρον

Η αφίσα που επικράτησε:

Η αφίσα που τελικά επικράτησε
Η αφίσα που τελικά επικράτησε

Την ίδια στιγμή το ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωση του για τις αλλαγές που προχωρά η κυβέρνηση στα εργασιακά σημειώνει: "Είναι βαθιά πίστη και στόχος μας, ότι η Ανάπτυξη επιβάλλεται να αφορά άμεσα τους εργαζόμενους, την βελτίωση της ζωής τους, αλλά και την δημιουργία πολλών νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να μετατραπεί σε χώρα φθηνής και απαξιωμένης εργασίας.

Δυστυχώς σημαντικό μέρος του Σχεδίου του Αναπτυξιακού Νόμου, που κατατέθηκε σε διαβούλευση, λειτουργεί σε αυτή την λογική, έρχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο κ. Μητσοτάκης στον ΣΕΒ.

Τα άρθρα του Νομοσχεδίου που αφορούν ιδιαίτερα τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, επαναφέρουν την λογική της εσωτερικής υποτίμησης, μειώνουν δραστικά τα δικαιώματα και τις αμοιβές των εργαζομένων.

Αντί της διαφημιζόμενης «επιστροφής στην κανονικότητα», κυριαρχεί η υποπροστασία των εργαζόμενων, με σειρά χειρουργικού χαρακτήρα παρεμβάσεων που οδηγούν στην απαξίωση των συλλογικών συμβάσεων και στην ενίσχυση της εργοδοτικής ασυδοσίας.

Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει απόλυτα την Εθνική Γενική Σύμβαση και τις Κλαδικές Συμβάσεις Εργασίας, αλλά και την καθολική εφαρμογή τους σε όλες τις επιχειρήσεις είτε συμμετέχουν στις εργοδοτικές οργανώσεις είτε όχι.

Η Κυβέρνηση θα μας βρει απέναντι μέσα και έξω από την Βουλή!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
SHARE: