Κίνηση για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων

Πλάνο από τη Βουλή
Πλάνο από τη Βουλή -

Ετοιμάζεται κείμενο με εκατό και πλέον υπογραφές επιφανών προσώπων από το χώρο της κεντροαριστεράς. Ονόματα- έκπληξη συμμετέχουν στις διεργασίες.

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες για τη συγκρότηση “κίνησης” που θα έχει ως στόχο τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το news24/7 έχει ήδη ετοιμαστεί το κείμενο κάτω από το οποίο θα συγκεντρωθούν οι υπογραφές, με στόχο να δημοσιοποιηθούν το επόμενο δεκαήμερο-πιθανότατα προς το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Στις διεργασίες συμμετέχουν που, εφόσον τελικά θέσουν και την υπογραφή τους, θα προκαλέσουν μεγάλες συζητήσεις. Πρόκειται για πρόσωπα υπεράνω “κάθε υποψίας”, καθώς έχουν ταυτιστεί τόσο με το “εκσυγχρονιστικό” μπλοκ του Κώστα Σημίτη, καθώς και από το “παπανδρεϊκό” στρατόπεδο. Επιπλέον κάποιοι εξ αυτών, έως πρόσφατα τουλάχιστον, υπήρξαν ενεργά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, ενώ ορισμένοι είναι και νέοι σε ηλικία.

ADVERTISING

Σε μια από τις τελευταίες τους συναντήσεις οι πρωταγωνιστές της πρωτοβουλίας αποφάσισαν να μην συγκεντρωθούν σωρηδόν υπογραφές, αλλά υπογραφές προσώπων που θα εκφράζουν όλο το χώρο της κεντροαριστεράς, θα έχουν μια βαρύτητα και θα αντιπροσωπεύουν και γεωγραφικά τη χώρα.

Η εκτίμηση, μάλιστα, αρχικά ήταν η συγκέντρωση εκατό υπογραφών, χωρίς τελικά να αποκλείει κάποιος ότι θα είναι και περισσότερες.

SHARE:

24Media Network