ΚΚΕ: Τα 'ματωμένα' πλεονάσματα στηρίζονται στη φοροληστεία

Commemorative Event at Makronissos Island, a place of exile for leftists, on June 5, 2016 /            ,  5 , 2016
Commemorative Event at Makronissos Island, a place of exile for leftists, on June 5, 2016 / , 5 , 2016 GEORGE VITSARAS / SOOC

Η ανάκαμψη που θέτουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ως εθνικό στόχο, θα είναι για τα κέρδη των λίγων, σε βάρος των πολλών, σχολιάζει ο Περισσός

"Η κυβέρνηση μεθοδεύει μαζί με τους θεσμούς την επέκταση των πλεονασμάτων και του αυτόματου "κόφτη" στο διηνεκές" σημειώνει το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τις ανατιμήσεις σε προϊόντα κατανάλωσης και τα "αντιλαϊκά μέτρα".

Όπως αναφέρουν, η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα "ματωμένα πλεονάσματα" που "στηρίζονται πάνω στη φοροληστεία και τη χρεοκοπία των εργαζομένων και των λαϊκών νοικοκυριών, τη στιγμή που το κεφάλαιο όχι μόνο μένει στο απυρόβλητο, αλλά κι ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Κι όλα αυτά τη στιγμή που η κυβέρνηση μεθοδεύει μαζί με τους θεσμούς την επέκταση των πλεονασμάτων και του αυτόματου "κόφτη" στο διηνεκές".

Η ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας θα είναι για τα κέρδη των λίγων, με μόνιμα μέτρα σε βάρος των πολλών

"Μια ακόμη απόδειξη ότι η ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας, που η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα θεωρούν υπέρτατο "εθνικό στόχο", θα είναι για τα κέρδη των λίγων, με μόνιμα μέτρα σε βάρος των πολλών" κλείνει με το σχόλιό του το ΚΚΕ.

Και εχθές άλλωστε, από τον Περισσό σχολίαζαν για τις νέες αυξήσεις: "Μπροστά στα νέα βάρη που φέρνει το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ο λαός έχει μια επιλογή: Να μην αποδεχτεί την ολική φτώχεια και εξαθλίωσή του, να γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ και τα άλλα κόμματα που μαλώνουν για το ποιος θα υλοποιήσει καλύτερα τις αναδιαρθρώσεις του κεφαλαίου, τις κατευθύνσεις της ΕΕ, του ΔΝΤ και του κουαρτέτου. Να απαντήσει με την οργάνωση της πάλης του, στο δρόμο της ανατροπής με το ΚΚΕ, για να υπάρχει πραγματική ανακούφιση, ανάκτηση των απωλειών, ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε
SHARE:

24Media Network