Κλήση Ηλιόπουλου στη Βουλή για το προσφυγικό ζητούν ΔΗΣΥ-ΝΔ

Κλήση Ηλιόπουλου στη Βουλή για το προσφυγικό ζητούν ΔΗΣΥ-ΝΔ
Από την παρουσίαση του βιβλίου του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράστασης Θόδωρου Παπαθεοδώρου, "Η Ελλάδα που πληγώναμε", Πέμπτη 1/2/2018. Eurokinissi

Να κληθεί ο πρώην διευθυντής της Διεύθυνσης Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μετανάστευσης σχετικά με τις καταγγελίες του για κακοδιαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων για το προσφυγικό ζήτησε η ΔΗ.ΣΥ. - Συντάχθηκε με το αίτημα η Ν.Δ.

Την κλήση προς ακρόαση του πρώην Διευθυντή της Διεύθυνσης Υποδοχής και Ταυτοποίησης του υπουργείου Μετανάστευσης Ανδρέα Ηλιόπουλου σχετικά με τις καταγγελίες του για κακοδιαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων για το προσφυγικό ζήτησε εκ νέου ο βουλευτής της ΔΗ.ΣΥ. Θόδωρος Παπαθεοδώρου. Με το αίτημα αυτό συντάχθηκε κι ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης και Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής Αντώνης Συρίγος επιφυλάχθηκε να απαντήσει «άμεσα» στο αίτημα των δύο βουλευτών.

Ο Θ. Παπαθεοδώρου ζήτησε την κλήση του Αν. Ηλιόπουλου πριν ξεκινήσει η συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στην ηλεκτρονική υποβολή του πόθεν έσχες. Είχε καταθέσει το ίδιο αίτημα και την Παρασκευή με σχετική επιστολή του προς τον Αντ. Συρίγο. «Δεν είναι δυνατόν να κωφεύει η κυβέρνηση» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κ. Καραγκούνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα