Κλήση Παππά και Παναγιωτάκη στη Βουλή ζητεί η ΝΔ

Κλήση Παππά και Παναγιωτάκη στη Βουλή ζητεί η ΝΔ

Η ΝΔ ζητεί να συζητηθεί στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η πορεία της ΔΕΗ και το ταξίδι που έκανε ο κ. Παππάς στη Βενεζουέλα το 2013

Να συζητηθεί στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η πορεία της ΔΕΗ αλλά και το ταξίδι που έκανε ο Νίκος Παππάς το 2013 στη Βενεζουέλα ζητεί η ΝΔ αιτούμενη την κλήση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της επιχείρησης Μ. Παναγιωτάκη και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά.

Αναφορικά με την πορεία της ΔΕΗ η ΝΔ ζητεί να ενημερώσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος Μ. Παναγιωτάκης « για τις αρνητικές εξελίξεις που οδηγούν στην απαξίωση της ΔΕΗ» και «φέρνουν την επιχείρηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης». Η Πειραιώς τονίζει επίσης ότι ο κ. Παναγιωτάκης καλείται να ενημερώσει “για τη διερεύνηση των ευθυνών, που υπάρχουν σε επιχειρησιακό και πολιτικό επίπεδο”.

Ως προς το ταξίδι στη Βενεζουέλα η ΝΔ καλεί τον κ. Παππά να ενημερώσει για το σκοπό της επίσκεψής του στη χώρα της Λατινικής Αμερικής το 2013 «με το δικηγόρο, ειδικό για τις  offshore,  κ. Αρτεμίου». Η ΝΔ, επικαλούμενη σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας, ζητεί επίσης να ενημερώσει ο κ. Παππάς «για το ταξίδι στην Καραϊβική με το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία κ. Χαλίλ». Η Πειραιώς «προειδοποιεί» επίσης την κυβέρνηση «να σταματήσει τις επιθέσεις σε αυτούς που αποκαλύπτουν την αλήθεια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα