Κλομπ και χειροβομβίδα κρότου-λάμψης "δώρο" στη Δούρου από συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η (νεα) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕ ΟΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΚΛΟΜΠ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ  ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ #ΩΣ ΛΑΦΥΡΑ# ΑΠΟΜ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Η (νεα) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕ ΟΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΚΛΟΜΠ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ #ΩΣ ΛΑΦΥΡΑ# ΑΠΟΜ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Συνάντηση της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, με τους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Ενα κλομπ και μία χειροβομβίδα κρότου - λάμψης χάρισαν στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στη σημερινή συνάντησή τους στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για... "λάφυρα" που είχαν αποκομίσει οι συνδικαλιστές από τις διάφορες συγκρούσεις με τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων τους.

Η συνάντηση της κ.Δούρου με τους συνδικαλιστές είχε ως αντικείμενο θέματα που αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

SHARE:

24Media Network