Κωνσταντοπούλου για Brexit: Αυτή η Ευρώπη δεν έχει τίποτε να προσφέρει στους λαούς της

ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση αφιερωμένη στο δημοσιογράφο Ηλία Δημητρακόπουλο πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τετάρτη 20 Απριλίου ,το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να τιμήσει και αναδείξει το έργο του και την προσφορά του στον τομέα της ενημέρωσης.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Εκδήλωση αφιερωμένη στο δημοσιογράφο Ηλία Δημητρακόπουλο πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου ,το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ, προκειμένου να τιμήσει και αναδείξει το έργο του και την προσφορά του στον τομέα της ενημέρωσης.(Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε με δήλωσή της στο Esquerda.net το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μ. Βρετανία, χαρακτηρίζοντας "θετική" την αμφισβήτηση της Ε.Ε (Video)

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της "Πλεύσης Ελευθερίας" Ζωή Κωνσταντοπούλου παραχώρησε δήλωσε στο Esquerda.net σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μ. Βρετανία.

Όπως ανέφερε η κα. Κωνσταντοπούλου: "Αυτή η Ευρώπη δεν έχει τίποτε να προσφέρει στους λαούς και στους πολίτες και είναι θετικό ότι ξεκινά η αμφισβήτησή της".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου
SHARE:

24Media Network