Κοντούλη: Ή θα σώσουμε την Ευρώπη ή θα κατεδαφιστεί από τα ίδια της τα λάθη

Κοντούλη: Ή θα σώσουμε την Ευρώπη ή θα κατεδαφιστεί από τα ίδια της τα λάθη
Η Ιωάννα Κοντούλη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 τόνισε πως οι εκλογές στην Ελλάδα δεν πρέπει να γίνονται με όρους εσωτερικής αρένας και το διακύβευμα είναι η Ευρώπη και ίδια η ύπαρξή της.

Για την Ευρώπη που καλούνται να οραματιστούν και να διεκδικήσουν οι πολίτες μίλησε στον News 24/7 στους 88.6, η Ιωάννα Κοντούλη, υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

“Καμία χώρα δεν μπορεί να ζήσει μόνη της. Για να επιβιώσουμε πρέπει να είμαστε στο γεωγραφικό μας χώρο Δυνατοί και ενωμένοι. ‘Η θα σώσουμε την Ευρώπη ή θα κατεδαφιστεί από τα ίδια της τα λάθη” δήλωσε στο σταθμό μας. Η κα. Κοντούλη ζήτησε μια πολιτική διαφορετική από αυτή που συνέτριψε την χώρα μας, ενώ τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί η άνοδος της ακροδεξιάς.

Με δεδομένο ότι προέρχεται από τους οικολόγους πράσινους δήλωσε ότι δεν υπάρχει οικολογία χωρίς τον άνθρωπο όρθιο.

“Το ευρύτερο σπίτι μας θα πρέπει να σωθεί. Στην Ελλάδα υποτιμάμε ότι οι εκλογές για την ευρωβουλή δεν πρέπει να γίνονται με όρους εσωτερικής αρένας. Το διακύβευμα πρέπει να είναι η Ευρώπη” συμπλήρωσε.

Τέλος, κατηγόρησε τον Μάνφρεντ Βέμπερ ότι έχει μερίδιο ευθύνης για τον ευρωσκεπτικισμό και τον κατακερματισμό της Ευρώπης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα