Κόντρα Γεωργιάδη-ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουφοντίνα

Κόντρα Γεωργιάδη-ΣΥΡΙΖΑ για τον Κουφοντίνα
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού Eurokinissi

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του αντιπρόεδρου της ΝΔ και της Κουμουνδούρου, με αφορμή επίθεση του πρώτου στην κυβέρνηση για την μεταφορά του Δ. Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση, κατά την οποία επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή την μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου κάνοντας παράλληλα λόγο για δεσμούς της κυβέρνησης με την τρομοκρατία.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι “Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλά σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα”, ενώ έκανε και λόγο για “τρομερή εξυπηρέτηση” που έλαβε ο Κουφοντίνας από τον Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε: “Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπέρασπισης στη δίκη της “17 Νοέμβρη”, έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ. Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος”.

“Το “ρουσφέτι” έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει” πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης και κατέληξε: “Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση, άγνωστο γιατί, ας απαντήσει ο Τσίπρας”.

ΣΥΡΙΖΑ: Φαιδρά και χυδαία όσα λέει ο Άδωνις

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε “φαιδρά και χυδαία” τα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ,  χαρακτηρίζει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ όσα είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα σε αγροτικές φυλακές.

“Η αλήθεια είναι ότι είχαν καιρό ο Α. Γεωργιάδης και  η Ν.Δ. να μιλήσουν για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία. Αυτό όμως δεν κάνει τα όσα λέει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. λιγότερο φαιδρά και χυδαία”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου και προσθέτει: “Το να αποκαλεί “ρουσφέτι” της κυβέρνησης τη μεταγωγή οποιουδήποτε κρατουμένου αποκαλύπτει την αντίληψη που έχουν για την ανεξαρτησία των θεσμών. Και βέβαια δείχνει ότι στην προσπάθειά τους να επιτεθούν στον Αλέξη Τσίπρα θα επαναφέρουν κάθε άθλια θεωρία συνωμοσίας ακροδεξιάς κοπής”.

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter, αναφέροντας πως “κάθε φορά που με υβρίζει αυτό το άθλιο κόμμα, το θεωρώ τίτλο Τιμής!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα