Κόντρα Κανέλλη – Μπογδάνου για τον “καρατέκα” του ΠΑΜΕ

Κόντρα Κανέλλη – Μπογδάνου για τον “καρατέκα” του ΠΑΜΕ
Μικρής έντασης επεισόδια στην πορεία του ΚΚΕ πρός την Αμερικάνικη πρεσβεία Eurokinissi

Η βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για "χαφιεδισμό" και ρουφιανιλίκια με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά πως τον στοχοποιεί και τον θέτει σε κίνδυνο.

Χαφιεδισμό και ρουφιανιλίκι απέδωσε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η Λιάνα Καννέλλη μετά και την ανάρτηση του πρώτου στο Twitter των στοιχείων του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που φαίνεται σε φωτογραφία να ρίχνει κλωτσιά σε αστυνομικό των ΜΑΤ στην πρόσφατη πορεία ανήμερα της επίσκεψης του Μάικ Πομπέο στην Αθήνα.

“Αυτή είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια, ούτε με διαρροές, ούτε με χαφιεδιλίκια… Εκμετάλλευση δι’ ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά. Μην με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο από όσο θέλει να γίνει. Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλωτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να τη δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου. Γιατί η κλωτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτίθενται’, είπε η κ. Κανέλλη, μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΙ.

Τα παραπάνω προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά λέγοντας πως εκείνος απλά αναπαρήγαγε τα στοιχεία και δεν τα αποκάλυψε τα στοιχεία του διαδηλωτή τον οποίο χαρακτήρισε “δράστη εγκληματικής οργάνωσης”.

“Τα “ρουφιάνος” και τα “χαφιές” και η ιδεολογικοποίηση ουσιαστικά της πολιτικής διαφωνίας είναι μέθοδοι που θέτουν τους πολιτικούς αντιπάλους, όπως εμένα σε κίνδυνο. Η κ. Κανέλλη, καλά θα κάνει να μάθει λίγο για το πως λειτουργεί ένας γενικότερος χώρος, ο οποίος την ακούει», τόνισε ο κ. Μπογδάνος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα