Κοτσακάς: 'Δεν μπορεί να λειτουργεί ένα κόμμα μέσα στο κόμμα'

Αντώνης Κοτσακάς
Αντώνης Κοτσακάς EUROKINISSI

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στο Ραδιόφωνο 24/7 την πρόταση του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου περί ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για παραμονή ή αποχώρηση από το κόμμα

«Όσοι μπήκαν στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν ότι η έδρα ανήκει στο κόμμα» υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Κοτσακάς, αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου και στην πρότασή του για ηλεκτρονική ψηφοφορία για παραμονή ή αποχώρηση από το κόμμα.

Επεσήμανε ότι ο κ. Χρυσόγονος, επιχειρεί να εμφανίσει μια τάση: «Θέλει να ανασυγκροτήσει την σοσιαλιστική τάση ή οποία ήταν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ και καταργήθηκε όταν το συνέδριο αποφάσισε να καταργηθούν οι συνιστώσες».

Ο κ. Κοτσακάς τόνισε ότι «ακούστηκε το όνομά το δικό μου και του Κουρουμπλή ενώ δεν συμμετέχουμε» και πρόσθεσε ότι στο παρελθόν ο κ. Χρυσόγονος και κάποιοι άλλοι ήθελαν να εκλέξουν όργανα. «Έκαναν και ηλεκτρονική ψηφοφορία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν μπορεί να λειτουργεί ένα κόμμα μέσα στο κόμμα».

Αναφερόμενος στη ΝΔ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τυχερός που είναι αρχηγός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί μετέτρεψε τη ΝΔ γρήγορα και βίαια σε σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα με αποχρώσεις ακροδεξιάς.

SHARE: