Ο Κοτζιάς απαντά στη ΝΔ και - εμμέσως - στον Καμμένο

O πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του "Πράττω" Νίκος Κοτζιάς
O πρώην υπουργός Εξωτερικών και επικεφαλής του "Πράττω" Νίκος Κοτζιάς EUROKINISSI

Κάνει λόγο για «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» και υπενθυμίζει ότι έχει στείλει στον εισαγγελέα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία -σημειωτέον- βασίζονται και σε όσα φέρεται να είπε ο υπουργός Άμυνας στο Υπουργικό Συμβούλιο- τι λέει η ΝΔ, τι δηλώνει ο Π. Καμμένος.

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με στόχο και τον Πάνο Καμμένο, έδωσε ο Νίκος Κοτζιάς. «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.

Μετά τις σφαίρες και σακούλες με αίματα, άρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρέφονται ενάντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».

Νωρίτερα η ΝΔ είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση: «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Στη Νέα Δημοκρατία είχε απαντήσει και ο υπουργός Άμυνας: «Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ...». Ανακοίνωση επίσης για το θέμα εξέδωσαν και οι ΑΝΕΛ: «Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου "Χιούι".

Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις. Αυτή είναι η διαφορά μας». Είναι σαφές, πάντως, ότι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία, εμμέσως πλην σαφώς στρέφεται και εναντίον του υπουργού Άμυνας, ενώ έχει ενδιαφέρον η υπενθύμισή του ότι έχει στείλει στον εισαγγελέα σχετικά δημοσιεύματα, όπως έχει αποκαλύψει την Πέμπτη το news24/7.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κοτζιάς, Νέα Δημοκρατία, Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σκοπιανό: Ένα βήμα πιο κοντά στη λύση και ο Μάρτιος ως το απώτατο ορόσημο

Στη δικαιοσύνη στέλνει ο Κοτζιάς την υπόθεση με τις βίζες

Ο Καμμένος πήγε βόλτα με ελικόπτερο του στρατού - "Ντροπή" λέει η ΝΔ

SHARE:

24Media Network