Κούλογλου για Σκοπιανό: Σύνθετη ονομασία θα είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου EUROKINISSI

Μια ενδεχόμενη συμφωνία με τη FYROM θα δώσει το μήνυμα προς το εξωτερικό πως η Ελλάδα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα σημαντικά της κυρίαρχα θέματα, υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής

Η επίλυση του προβλήματος της ονομασίας της FYROM θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση και άλλων κρίσιμων ζητημάτων της χώρας, σχολίασε στο Ραδιόφωνο 24/7 και την εκπομπή ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ 24/7 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου.

Εκτίμησε επίσης πως μια ενδεχόμενη συμφωνία με τη FYROM θα δώσει το μήνυμα προς το εξωτερικό πως η Ελλάδα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα σημαντικά της κυρίαρχα θέματα

ADVERTISING

«Μια σύνθετη ονομασία θα είναι ότι καλύτερο για την Ελλάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σ. Κούλογλου, επισημαίνοντας πως ήδη 140 χώρες σε όλες των κόσμο αποκαλούν τη FYROM ως Δημοκρατία της Μακεδονίας.

«Δεν μπορεί να πάρει παράταση η υπόθεση αυτή» επεσήμανε από την πλευρά του ο Γιάννης Μεϊμάρογλου, στέλεχος του κόμματος Το Ποτάμι. Το παιχνίδι αυτό έχει την υποστήριξη και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιθυμεί να βρεθεί μια λύση ανάμεσα σε Ελλάδα και FYROM συνέχισε και υπογράμμισε πως στο συγκεκριμένο ζήτημα το Ποτάμι θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
SHARE:

24Media Network