Κουμουτσάκος: Με ευθύνη της κυβέρνησης η κατάσταση στο προσφυγικό

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η κατάσταση βγαίνει και πάλι εκτός ελέγχου, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ προσθέτοντας πως η τροπή πλέον είναι επικίνδυνη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος δήλωσε ότι οι εικόνες καταστροφής, εξέγερσης και επικίνδυνης κοινωνικής έντασης στη Μόρια της Λέσβου εκπέμπουν κύματα βαθιάς ανησυχίας, όχι μόνο στους κατοίκους των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου που δέχονται το πρώτο ωστικό κύμα του προσφυγικού-μεταναστευτικού αλλά και σε όλη τη χώρα.

"Οι εικόνες αυτές διαμορφώνουν την πεποίθηση ότι η κατάσταση βγαίνει και πάλι εκτός ελέγχου", συνέχισε και πρόσθεσε πως αυτό συμβαίνει "σε βαθμό που τα κέντρα πρώτης υποδοχής προσφύγων και μεταναστών γίνονται μη επισκέψιμα, ακόμα και από διεθνείς παρατηρητές".

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε επίσης ότι "έτσι επιβεβαιώνεται η ορθότητα της κριτικής που ασκεί με αίσθημα ευθύνης η ΝΔ στην ανίκανη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ" και συμπλήρωσε: "Τους καθιστούμε υπεύθυνους για την επικίνδυνη τροπή που παίρνουν τα πράγματα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καταδικάζουμε την ξενοφοβία απαντά η ΝΔ στις καταγγελίες για στελέχη της από το δήμαρχο Μυτιλήνης

SHARE: