Κουρουμπλής: Δεν θα τολμούν να βγουν από τα γραφεία τους μετά από έξι μήνες οι της ΝΔ

Κουρουμπλής: Δεν θα τολμούν να βγουν από τα γραφεία τους μετά από έξι μήνες οι της ΝΔ

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέλυσε τους λόγους που κατά τη γνώμη του μία ενδεχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι, κατά την άποψή του, καταστροφική για τους περισσότερους Ελληνες.

Σφοδρότατη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Δυτικό Τομέα της πρώην Β’ Αθήνας Παναγιώτης (και πρώην Υπουργός) Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στην εκπομπή “Είσαι στον αέρα” στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6.

Ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι τα στελέχη της ΝΔ εμπνέονται από την ιδεολογία του ατομοκεντρισμού που προβλέπει ότι ο καθένας μπορεί να αναπτύσσεται ακόμα και σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχηματίσει κυβέρνηση και οι υπουργοί του εφαρμόσουν όσα σκέφτονται, δεν θα τολμούν μετά από έξι μήνες να βγουν από τα γραφεία τους.

Ασκησε όμως κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι “κάποιοι από τις ευρωεκλογές μιλούσαν για διαφορά 2,5%, δεν ξέρω τώρα που είναι αυτοί οι άνθρωποι”. Κατά τον κ. Κουρουμπλή στο κυβερνών κόμμα στοίχισε και το γεγονός ότι ο κόσμος δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για τις κρατήσεις στην 13η σύνταξη.

Ενημέρωσε δε ότι “σε καμία περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συγκυβερνήσει με τη δεξιά σε περίπτωση που δεν προκύψει αυτοδυναμία από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ”, κατέληξε, “έχει ξεκάθαρο σχέδιο για την επόμενη μέρα, δικαιούται από τον ελληνικό λαό μία δεύτερη ευκαιρία, τακτοποίησε τα δημόσια οικονομικά και σταμάτησε τον κοινωνικό όλεθρο με μία σειρά από παρεμβάσεις. Καλούμε τους πολίτες να ψηφίσουν με ωριμότητα και μνήμη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα