Κουτσούκος: Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι με κανέναν

Κουτσούκος: Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι με κανέναν
Πρώτη ημέρα συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2017 στην Βουλή, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ενόψει του Συνεδρίου, ότι το Κίνημα Αλλαγής «κάνει μέτωπο απέναντι στον αριστερό λαϊκισμό και την δεξιά πολιτική της ΝΔ»

«Οι επιλογές ήταν δύσκολες, αλλά ελήφθησαν για να μην καπελώσει η πλειοψηφία την μειοψηφία», δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Κουτσούκος, σχολιάζοντας την απόφαση να υπάρξει αναλογική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν στον νέο φορέα, με διορισμό και όχι με ψηφοφορία.

Για τη συνάντηση Τσίπρα – Θεοδωράκη είπε ότι «δεν πρέπει να εξυπηρετούμε τις επικοινωνιακές πολιτικές του πρωθυπουργού» και επισήμανε την ανάγκη συνεννόησης σε κάποια πράγματα. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και έως τις εκλογές ο κάθε φορέας θα λειτουργεί αυτοτελώς.

Αναφορικά με τις συνεργασίες είπε ότι «το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι με κανέναν», και κάνει μέτωπο απέναντι στον αριστερό λαϊκισμό και την δεξιά πολιτική της ΝΔ.

Τέλος, πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής θα είναι το τρίτο κόμμα και με βάση τις προτάσεις του θα επιχειρήσει να δημιουργήσει εθνικό μέτωπο και να ανατρέψει τον τρόπο που διοικείται έως σήμερα η Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα