Κουτσούμπας: Να σταματήσει κάθε συνεργασία της κυβέρνησης με το Ισραήλ

Συναντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με τον πρέσβη της Παλαιστίνης Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι στον Περισσό, Παρασκευή 8/12/2017. (EUROKINISSI/ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ)
Συναντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα με τον πρέσβη της Παλαιστίνης Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι στον Περισσό, Παρασκευή 8/12/2017. (EUROKINISSI/ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ) EUROKINISSI

Συνάντηση του γγ του ΚΚΕ, με τον Παλαιστίνιο πρέσβη στην Ελλάδα, Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, υποδέχτηκε την Παρασκευή στον Περισσότ τον πρέσβη της Παλαιστίνης Μαρουάν Εμίλ Τουμπάσι. Μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής του κομμουνιστικού κόμματος κάλεσε σε ενδυνάμωση του αγώνα στο πλευρό των Παλαιστινίων και πάγωμα οποιασδήποτε συνεργασίας με το Ισραήλ.

Οι δηλώσεις του κ. Κουτσούμπα:

«Στηρίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα μας στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού για την αναγνώριση του ανεξάρτητου, κυρίαρχου Παλαιστινιακού κράτους, με σύνορα του 1967 και με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Απαιτούμε αμέσως να σταματήσει κάθε οικονομική και στρατιωτική συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την κυβέρνηση του Ισραήλ, αυτού του κράτους – δολοφόνου του Παλαιστινιακού λαού, των λαών της περιοχής και βεβαίως να σταματήσει κάθε συνεργασία και συμμετοχή στα σχέδια του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε
SHARE:

24Media Network