Κρεμαστινός: Ο Τσίπρας να προσκαλέσει την Γεννηματά “όχι μία, αλλά πολλές φορές”

Κρεμαστινός: Ο Τσίπρας να προσκαλέσει την Γεννηματά “όχι μία, αλλά πολλές φορές”
Ο βουλευτής του Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Δ.Κρεμαστινός Eurokinissi

Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Δωδεκανήσων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφερόμενος στις ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ είναι όμοροι χώροι και τόνισε πως πρέπει να ξεκινήσει διάλογος μεταξύ του Πρωθυπουργού και της Φώφης Γεννηματά ώστε να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις

Υπέρ του σπασίματος των μεγάλων περιφερειών και υπέρ του διαλόγου ΣΥΡΙΖΑΚινήματος Αλλαγής τάχθηκε ο πρώην υπουργός, βουλευτής Δωδεκανήσων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός, μιλώντας στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6.

Έχοντας παραστεί στην εκδήλωση του Γ.Ραγκούση για “το μέλλον της προοδευτικής παράταξης”, στην οποία ήταν έντονη η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι πρόκειται για όμορους πολιτικούς χώρους, μεταξύ των οποίων η συζήτηση πρέπει να είναι συνεχής και ως προς αυτό, όπως είπε, η πρωτοβουλία ανήκει στο ισχυρότερο κόμμα, δηλαδή στον πρωθυπουργό.

Πρέπει ο Α. Τσίπρας να προσκαλέσει την Φώφη Γεννηματά σε συνάντηση, “όχι μία φορά αλλά πολλές”, τόνισε. Ως προς το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής με τη ΝΔ, ο κ. Κρεμαστινός ανέφερε ότι αν τα πράγματα φτάσουν σε αδιέξοδο και δεν κυβερνάται η χώρα, θα πρέπει να μελετηθεί το παράδειγμα του γερμανικού SPD που προχώρησε σε πολύμηνες διαπραγματεύσεις προκειμένου να προκύψουν προγραμματικές συγκλίσεις με το κόμμα της Μέρκελ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα