Κρεμλής: “Η ΝΔ θέλει καλύτερη και περισσότερη Ευρώπη”

Κρεμλής: “Η ΝΔ θέλει καλύτερη και περισσότερη Ευρώπη”
Ο Γιώργος Κρεμλής Eurokinissi

Στους άμεσους στόχους της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς Ευρωεκλογές αλλά και στις κατά καιρούς δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ενωση αναφέρθηκε ο Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής.

“Όταν κυβερνούσε η ΝΔ είχαμε πάντα καλύτερες σχέσεις με τις Βρυξέλλες” δήλωσε στον news247 στους 88,6 ο Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

Ανέφερε ότι η ΝΔ θέλει καλύτερη και περισσότερη Ευρώπη και όχι μια Ευρώπη a la carte. Στις δύσκολες στιγμές μεταξύ των σχέσεων Ευρώπης Ελλάδας ενέταξε το δημοψήφισμα αλλά και την περίοδο που ο Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν Υπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος στο εμπάργκο στα Σκόπια.

Εκτίμησε ότι τα Βαλκάνια δεν θα ενταχθούν σύντομα στην Ευρώπη καθώς και ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακό hub μέσω του eastmed και να προωθήσει την ευρωπαϊκή ένωση ενέργειας. “Οι πόροι νότια της Κύπρου και της Κρήτης είναι ευρωπαϊκοί πόροι” συνέχισε λέγοντας ότι η Τουρκία μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπλοκάρει το αζέρικο αέριο.

Σημείωσε τέλος ότι υπάρχει κενό ηγεσίας στην Ευρώπη η οποία όπως είπε λειτουργεί γραφειοκρατικά, μακριά από τους πολίτες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα