Κυρίτσης για ‘Παραιτηθείτε’: Να έχετε μαζί σας καπελάκι και νερό για τη ζέστη

Κυρίτσης για ‘Παραιτηθείτε’: Να έχετε μαζί σας καπελάκι και νερό για τη ζέστη
Meeting of the Parliamentary Group of SYRIZA party, in Athens on Apr. 4, 2016 / , , 4 , 2016 SOOC

Καυστικό το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση για τη συγκέντρωση του "Παραιτηθείτε" που θα γίνει στο Σύνταγμα εναντίον της κυβέρνησης

Την συγκέντρωση διαμαρτυρίας «Παραιτηθείτε» που θα λάβει χώρα στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, προτρέποντας τους συμμετέχοντες να εφοδιαστούν “με καπελάκι και νερό για τη ζέστη”.

“Να πάνε οι άνθρωποι, να το ευχαριστηθούν. Καπελάκι να έχουν γιατί έχει ζέστη και νεράκι” επεσήμανε ο Γ. Κυρίτσης στον Realfm 97,8.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Εμείς ξέρετε, προερχόμενοι από την Αριστερά, έχουμε μεγαλώσει στο δρόμο και έχουμε μια μεγαλύτερη εμπειρία… Κι όταν γίνονται συγκεντρώσεις στα μέσα του Ιούνη, καλό είναι να λαμβάνει ο κόσμος ορισμένα μέτρα προστασίας αυτού του είδους που σας είπα… καπελάκι, νεράκι”.

“Έχουν, θεωρώ, κατ΄αρχην, κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν, να πάνε οι άνθρωποι και να καταμετρηθούν και θα έλεγα ότι καθώς δείχνουν τη λογική τους απομονώνονται και αποξενώνονται από τον κόσμο”, ανέφερε από τη δική του μεριά ο Πάνος Σκουρλέτης.

“Το “παραιτηθείτε” στη σημερινή συγκυρία είναι ένα αίτημα το οποίο δεν απαντά σε ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και το οποίο κινείται εχθρικά στη χώρα. Προσπάθησαν να κρυφτούν οι διοργανωτές και να πουν ότι κανείς δεν συμμετέχει σε όλο αυτό αλλά όλο αυτό γίνεται αυθορμήτως. Το σχολιάζω όσον αφορά αυτό. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει κανένα θέμα να σχολιάσω περαιτέρω, για μια συγκέντρωση η οποία έχει δικαίωμα ο καθένας να την οργανώσει και να την κάνει”, ήταν το σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη στην ΕΡΤ Ιωαννίνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα