Κυβερνητικές πηγές για Γεωργιάδη: Ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας – Κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου

Κυβερνητικές πηγές για Γεωργιάδη: Ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας – Κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi Sports

"Να μαζέψει τον Αντιπρόεδρο που διόρισε ως δική του επιλογή" καλούν πηγές της κυβέρνησης τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις δηλώσεις Γεωργιάδη περί ηθικής αυτουργίας του πρωθυπουργού σε περίπτωση δολοφονικής επίθεσης εναντίον του.

Σκληρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, το βράδυ της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο ηθικός αυτουργός σε περίπτωση που κάποιος πυροβολήσει τον βουλευτή της ΝΔ, καθώς, όπως είπε τον στοχοποιεί “από το πρωί μέχρι το βράδυ”.

Νομίζουμε ότι πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον Αντιπρόεδρο που διόρισε ως «δική του επιλογή», όπως έχει καυχηθεί” αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν: “Ο κ. Γεωργιάδης γίνεται συχνά καταγέλαστος. Με την τελευταία του δήλωση όμως ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα