Λ. Γρηγοράκος: "Ο λαός πρέπει να διαλέξει. Θέλει σταθερότητα ή να γίνουμε Ουκρανία;"

ΑΘΗΝΑ- Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο (φωτο) είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης .(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ- Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο (φωτο) είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης .(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Σταθερότητα ή Ουκρανία, είναι το δίλημμα για τον ελληνικό λαό στις επερχόμενες ευρωεκλογές, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο

Αίσθηση προκάλεσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος με δήλωση που έκανε κατά την παρουσία του σε εκδήλωση της Ελιάς, στο Βόλο.

"Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράκος.

Συνεχίζοντας, ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε τη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι η αν η Ελιά δεν είναι ενισχυμένη θα υπάρξει κυβερνητική αστάθεια, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για λογικό δίλημμα και ότι "δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που αυτή η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, η Ελιά, στις επόμενες εκλογές να φανεί ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης. Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ που δε νομιμοποιείται από τα ποσοστά των εκλογών να συνεχίσει να είναι μέλος μιας κυβέρνησης, που δεν θα είναι σταθερή. Το διακύβευμα που τίθεται στις εκλογές στις 25 Μάη, είναι η σταθερότητα της κυβέρνησης και αν ο Ελληνικός λαός θέλει να στηρίξει μια κυβέρνηση που έχει βάλει πλάτη" δήλωσε ο κ. Γρηγοράκος, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο σε μια κυβέρνηση αν λάβει ποσοστό 4-5%.

Για τα υπόλοιπα κόμματα, σχολίασε: "Δεν μπορεί ο κ. Κουβέλης το πρωί να λέει άλλα και το βράδυ να τα αλλάζει. Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορώ να πω κάτι και δεν μπορώ να εξηγήσω το επιχείρημα «ναι στο Ευρώ, καμία θυσία για το Ευρώ». Το Ποτάμι είναι καινούργιο κόμμα, το οποίο δεν προέκυψε από παρθενογένεση. Όλοι είμαστε προϊόντα του περιβάλλοντός μας".

Πληροφορίες από magnesianews.gr

SHARE: