Λαφαζάνης: Αν θέλαμε να κάνουμε 'κωλοτούμπα' θα είχαμε υπογράψει το e-mail Χαρδούβελη

Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η κυβέρνηση δεν θα παραδοθεί, ούτε θα κάνει βήμα πίσω στις δεσμεύσεις της, υπογράμμισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης από το βήμα της Βουλής. Τι δήλωση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

«Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να παραδοθεί, ούτε θα κάνει πίσω από τις προεκλογικές προγραμματικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις της. Δεν πρόκειται να το κάνουμε ποτέ και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Αν θέλαμε να κάνουμε «κωλοτούμπα» θα είχαμε υπογράψει το e - mail Χαρδούβελη. Δεν το κάναμε, όμως, γιατί δεν συμφέρει τη χώρα, για αυτό παίρνουμε αυτά τα έκτακτα μέτρα, γιατί πιστεύουμε ότι θα τα βγάλουμε πέρα και θα πάμε μπροστά να σώσουμε τη χώρα».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης υπεραμυνόμενος, στη Βουλή, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Παράλληλα ο κ. Λαφαζάνης επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τα δύο κόμματα ότι οδήγησαν τη χώρα σε παραγωγική διάλυση.

Ο κ. Λαφαζάνης επεσήμανε την ανάγκη ψήφισης της ΠΝΠ για να ενισχύσει την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης,με στόχο να διαμορφώσει όρους μεταποίησης και ίσως δώσει την δυνατότητα για εξαγωγές, επιρρίπτοντας μεγάλες ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις που παρέδωσαν την επιχείρηση στους πιστωτές.

«Είχατε βάλει λουκέτο. Χιλιάδες εργαζόμενοι κινδύνευαν να μείνουν στο δρόμο. Γι' αυτό κάναμε την ΠΝΠ», υπογράμμισε ο κ. Λαφαζάνης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network