Λαφαζάνης: Τα ΜΑΤ, η ένταση και η "προβοκάτσια" με Σφακιανάκη

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας και άλλων κινημάτων έχουν συγκεντρωθεί έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Πανεπιστημίου , διαμαρτυρόμενοι για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Μέλη της Λαϊκής Ενότητας και άλλων κινημάτων έχουν συγκεντρωθεί έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Πανεπιστημίου , διαμαρτυρόμενοι για την διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. EUROKINISSI

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, για το περιστατικό στη στοά της Πανεπιστημίου, κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους πλειστηριασμούς

“Θέλαμε μια αντιπροσωπεία μας να μπορέσει να μιλήσει με τη συμβολαιογράφο και να υποβάλει το αίτημα μας για διακοπή ενός εκ των πλειστηριασμών, ο οποίος είναι απαράδεκτος. Τα ΜΑΤ, όμως, με εντολή, προφανώς, της ηγεσίας και της κυβέρνησης είχαν κλείσει όλες τις εισόδους της Στοάς” δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7, στους 88,6, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στο περιστατικό έξω από συμβολαιογραφείο σε Στοά στην Πανεπιστημίου 56.

Πρόσθεσε ότι “η Στοά είναι γεμάτη από μαγαζιά, σφύζει από κίνηση και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πάνε στη δουλειά τους για να... αποφύγουν εμάς που διαμαρτυρόμασταν”, ενώ σημείωσε ότι όταν προσπάθησε να περάσει από τα ΜΑΤ και τους είπε “ανοίξτε” προκειμένου να γίνει μια συζήτηση, δεν τον άφηναν. Μάλιστα και η ίδια η συμβολαιογράφος, η “αυτού μεγαλειότης” όπως την αποκάλεσε, δεν τους δέχτηκε.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι την ώρα που έκανε δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ακούγονταν τραγούδια του γνωστού τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη, τόνισε πως είδε τον διοικητή της αστυνομίας να κάνει νόημα για να δυναμώσει η ένταση των τραγουδιών και επισήμανε ότι τα συγκεκριμένα τραγούδια χρησιμοποιήθηκαν εκείνη την ώρα των δηλώσεών του, σκοπίμως. “Τα τραγούδια αυτά και το ρόλο τους τα αφιερώνω στον Τσίπρα, στον Τόσκα και στον Κοντονή, για να μας πουν ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο” είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε εξέλιξη διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας

SHARE:

24Media Network