Λαγός: Θα σας ξεφτιλίζουμε πανευρωπαϊκά για δύο μήνες όταν γίνει η δίκη

Λαγός: Θα σας ξεφτιλίζουμε πανευρωπαϊκά για δύο μήνες όταν γίνει η δίκη
Στη Βουλή θα μεταφερθούν οι προφυλακισμένοι προκειμένου Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής (Vid)

Σε υψηλούς τόνους τοποθετήθηκε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός κατά την ομιλία του στη συζήτηση για την άρση ασυλίας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Εντός του Κοινοβουλίου βρίσκονται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Χρήστος Παππάς και ο Γιάννης Λαγός, οι οποίοι πήραν άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να παραστούν στη συζήτηση επί του αιτήματος άρσης της ασυλίας τους.

Στην Ολομέλεια αποφασίζεται η άρση ασυλίας των τριών για συμπληρωματικές κατηγορίες σε συνάρτηση με την υπόθεση σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Απόσπασμα από την ομιλία του Ι. Λαγού:

“Μπλέξατε άσχημα μαζί μας. Δεν είμαστε σαν εσάς, είμαστε υπερήφανοι, τίμιοι και πιστοί σε ότι κάνουμε. Μας περιφέρετε σαν τους χειρότερους κακούργους ενώ οι χειρότεροι είναι εδώ μέσα. Ρεζιλευτήκατε στις ευρωεκλογές. Το 9.5% σας έφτυσε κατάμουτρα. Που είναι τα στοιχεία σας; Ακούστε τα όλοι, δίκη δεν θα γίνει. Τα στοιχεία είναι δήθεν και στηρίχτηκαν στο μίσος. Δεν το στήσατε καν με σοβαροφάνεια.

Βιαστήκατε να μας διώξετε βασιζόμενοι στο να τρομοκρατηθούν οι υποστηρικτές μας και ότι θα διαλυθούμε. Σας λυπάμαι. Στην κατοχή μου βρέθηκε ένα πιστόλι που το έχω για τη σωματική μου ασφάλεια. Με κατηγορείτε ότι με αυτό τροφοδοτούσα τη δήθεν τρομοκρατική οργάνωση της Χ.Α. και ότι με αυτό κάναμε εγκλήματα. Με ένα όπλο. Με κατηγόρησαν για δύο ακόμα φωτοβολίδες. Αυτή είναι η κατάντια σας. Την επόμενη μέρα η τρομοκρατική διέλυσε το σπίτι μου με ανιχνευτές μετάλλου, διέλυσαν τον κήπο, το σαλόνι μου και δεν βρήκαν τίποτα. Αυτό δεν υπάρχει στη δικογραφία, η εισβολή που έκανε αυτή η συμμορία στο δικό μου το σπίτι εκείνο το βράδυ. Στις 28 Σεπτέμβρη που με τριγυρνάγατε σιδηροδέσμιο λέγατε ότι εγώ έδωσα εντολή στον Πατέλη για να δώσει εντολή στον επόμενο, για να δώσει εντολή στον μεθεπόμενο και να σκοτωθεί ο Φύσσας. Στην αίτηση αποφυλάκισης μου η ίδια ανακρίτρια λέει, “ότι το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος μπορεί να μην ξέρει τη δράση του Ρουπακιά, δεν μπορεί να μην τον εμπλέκει, καθώς είναι περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής

Μας είπαν, η δολοφονία έγινε στον αριθμό 62 της Π. Τσαλδάρη. Η αντιτρομοκρατική δεν έχει πα΄ρει βίντεο από τα νούμερα 58-62. Δεν είναι αστείο; Τα στοιχεία τα έχετε. Η πρώτη κυρία που έχει το μαγαζί λέει ότι η κάμερα καταγράφει και μετά όλα διαγράφονται μετά από 5 μέρες. Η αντιτρομοκρατική έπρεπε μέσα σε 5 μέρες να πάρει τα βίντεο. Η ιδιοκτήτρια λέει ότι η αστυνομία πήγε μετά από μια εβδομάδα και τα βίντεο είχαν σβηστεί πράγματι. Ο δεύτερος μάρτυρας από άλλο κατάστημα, λέει ότι δεν διέθετε κάμερα. Εμείς έχουμε φωτογραφίες από δημοσιογράφους που απεικονίζουν δύο κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα αυτό. Αν πάμε σε δίκη θα σας ξεφτιλίσουμε πανευρωπαϊκά για δύο μήνες. Του Πατέλη τα μηνύματα, που κι αυτόν τον τραβολογάνε άδικα, έχουν βγει από τις επόμενες μέρες. Δικά μου μηνύματα η αντιτρομοκρατική έβγαλε από τον Ιούνιο του 2013. Φώναζα να βγουν αυτά από μία και δυο μέρες πριν τη δολοφονία του Φύσσα. Γιατί δεν βγήκαν αυτά;

Έχω καταθέσει μήνυση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου που έσβησε. Χθες ο κ. Κούγιας που έχει πάει με τον κ. Μπούκουρα λέει ότι πιέστηκε ο μάρτυρας για να δώσει συγκεκριμένα ονόματα ανθρώπων. Είναι συμμορία που έχουν υποδυθεί τον ρόλο του εισαγγελέα, του δικαστή και των αστυνομικών.

“Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Έφτυσαν στα μούτρα το σύστημα που εκπροσωπείτε”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα