Λαζαρίδης: "Δεν θα υπάρξει κούρεμα καταθέσεων στη χώρα μας"

Στιγμιότυπο από την έξοδο των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Κυβέρνηση,μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα νέα μέτρα που ζητά η τρόϊκα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012. Στην φωτογραφία ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης μιλά με δημοσιογράφους   (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την έξοδο των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την Κυβέρνηση,μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα νέα μέτρα που ζητά η τρόϊκα την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012. Στην φωτογραφία ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης μιλά με δημοσιογράφους (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης σε κυριακάτικη εφημερίδα, για τους βασικούς στόχους της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση θα πρέπει να παραμείνει στους στόχους της, έτσι ώστε να μην χρειαστούν νέα μέτρα, δηλώνει ο Χρυσ. Λαζαρίδης.

Πλεόνασμα και ανάκαμψη είναι οι δύο βασικοί στόχοι της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Χρύσανθο Λαζαρίδη, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως θα πρέπει η κυβέρνηση να παραμείνει στους στόχους της έτσι ώστε να μην χρειαστούν νέα μέτρα.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, αναγνωρίζει ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει καλύτερους ρυθμούς σε ορισμένους τομείς, ενώ εκτιμά πως «όσο η κοινωνία αντιλαμβάνεται ότι δεν το παλεύουμε απλώς, αλλά αρχίζουμε να το κερδίζουμε, η κυβέρνηση αυτή γίνεται πιο ανθεκτική».

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, η Ελλάδα είναι θωρακισμένη και δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θα υπάρξει «κούρεμα» καταθέσεων στη χώρα μας.

Ο υπουργός Επικρατείας εκτιμά πως τον Δεκέμβριο ενδέχεται να υπάρξει νέο κούρεμα του ελληνικού δημοσίου χρέους, ενώ προαναγγέλλει εμμέσως νέες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το θέμα της ΑΟΖ.

SHARE:

24Media Network