Λαζαρίδης: Οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή

Λαζαρίδης: Οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή
Ο σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης Eurokinissi

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε στον News 24/7 στους 88.6 για την επιθυμία της δικής του υποψηφιότητας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας πρότασης δυσπιστίας από τη ΝΔ με αφορμή το Σκοπιανό ενώ απέρριψε την εκδοχή Λεβέντη περί σχεδίου αποστασίας των βουλευτών του από τη ΝΔ.

Την επιθυμία του να είναι υποψήφιος με την ΝΔ στην ιδιαίτερη πατρίδα του το νομό Καβάλας εξέφρασε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88.6 επισημαίνοντας ωστόσο πως οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον πρόεδρο του κόμματος.

“Οι εκλογές μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή. Ο Τσίπρας θα τις κάνει την καλύτερη δυνατή στιγμή για να είναι διαχειρίσιμη η κρίση” τόνισε εκτιμώντας πως πιθανή ημερομηνία είναι η 27 Ιανουαρίου γιατί όπως είπε στο τέλος του χρόνο ο Αλέξης Τσίπρας θα μοιράσει επιδόματα φτώχειας και εκτίμησε πως η περικοπή των συντάξεων δεν θα γίνει ακόμη και χωρίς συμφωνία με τους εταίρους.

Ερωτηθείς για το Σκοπιανό, ο Μακάριος Λαζαρίδης δεν απέκλεισε την κατάθεση νέας πρότασης δυσπιστίας από τη ΝΔ μετά τις 12 Δεκεμβρίου όταν και θα ολοκληρωθεί το 6μηνο που πρέπει να κλείσει από την προηγούμενη πρόταση βάσει του κανονισμού της Βουλής.

Τέλος, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ.Λεβέντης περί σχεδίου αποστασίας βουλευτών του που ενδέχεται να κινηθούν προς την αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε πως αν κάποιος βουλευτής πηγαίνει σε ένα άλλο κόμμα δεν είναι βάσει κάποιου σχεδίου και είπε πως αυτή τη κίνηση δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στην ίδια την Ένωση Κεντρώων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα