Le Figaro: Ένα χρόνο μετά την εκλογή Τσίπρα, η Ελλάδα παραμένει εκτός λειτουργίας

Le Figaro: Ένα χρόνο μετά την εκλογή Τσίπρα, η Ελλάδα παραμένει εκτός λειτουργίας

Ένα χρόνο μετά την άνοδό της στην εξουσία η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει καμία διαφορά από τις προηγούμενες", τονίζει η γαλλική εφημερίδα

“Ένας χρόνος μετά, η Ελλάδα ακόμα εκτός λειτουργίας”, είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro για τη συμπλήρωση ενός έτους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

“Μετά την εκλογή του, στις 25 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός της ριζοσπαστικής αριστεράς δεν έχει κρατήσει τις υποσχέσεις του και το μέγεθος των μεταρρυθμίσεων παραμένει κολοσσιαίο”, γράφει η εφημερίδα.

Η Le Figaro αναφέρεται στις κινητοποιήσεις των αγροτών και στις κινητοποιήσεις των επιστημονικών φορέων καθώς επίσης και στη γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου. “Ένα χρόνο μετά την άνοδό της στην εξουσία η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει καμία διαφορά από τις προηγούμενες”, τονίζει η γαλλική εφημερίδα.

“Ο Έλληνας πρωθυπουργός που εκλέχθηκε για πρώτη φορά στις 25 Ιανουαρίου 2015 είχε υποσχεθεί να φέρει την αλλαγή ανάμεσα στις σχέσις της Ελλάδας και τους επίσημους πιστωτές…”, σχολιάζει μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα