Λεβέντης: Μέχρι Δευτέρα λύση για ΕΣΡ, αλλιώς χάος στη χώρα

,  ,    81 , , 12  2016. / President of Centrists Union Vasilis Leventis delivers press conference as part of his visit to the 81st TIF, Thessaloniki on September 12, 2016.
, , 81 , , 12 2016. / President of Centrists Union Vasilis Leventis delivers press conference as part of his visit to the 81st TIF, Thessaloniki on September 12, 2016. SOOC

Μέχρι την Δευτέρα θα έχουν γίνει όλα όσα πρέπει για να λυθεί το ζήτημα και να έχουμε νέο ΕΣΡ, αλλιώς η χώρα οδηγείται στο χάος και η κοινωνία σε διχασμό, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης σε ραδιόφωνο της ομογένειας στις ΗΠΑ

Την βεβαιότητά του ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχουν γίνει όλα όσα πρέπει για να λυθεί το ζήτημα και να έχουμε νέο ΕΣΡ, αλλιώς η χώρα οδηγείται στο χάος και η κοινωνία σε διχασμό, εξέφρασε σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της "Φωνής των Ελλήνων" της Φλώριδας των ΗΠΑ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, δεσμευόμενος ότι το κόμμα του θα συμβάλλει στην λύση του προβλήματος.

Yποστήριξε, ότι δεν μπορεί να ασχολείται μια χώρα αποκλειστικά με την σύσταση του ΕΣΡ, την ώρα που ο λαός περνάει δύσκολα και η καθημερινότητα είναι τόσο σκληρή.

Ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι επιθυμούμε μια ειλικρινή διμερή σχέση με τις ΗΠΑ, επισημαίνοντας ότι πάντα η Ελλάδα προσδοκούσε καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ σε όλα τα επίπεδα, προσβλέποντας ότι η επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα να έχει θετικό πρόσημο για την χώρα μας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε πως ο Αμερικανός πρόεδρος μέχρι να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο, μπορεί να προωθήσει ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή, όπως να πειστεί η Τουρκία και να αλλάξει συμπεριφορά σε σχέση με την Ελλάδα, να σέβεται τις διεθνείς συνθήκες και να ασκεί καλή γειτονία, να βοηθήσουν οι ΗΠΑ στο Κυπριακό για μια βιώσιμη και δίκαιη λύση με αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων, καθώς επίσης και για την αλλαγή στάσης των Σκοπίων στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε την αναγκαιότητα η Ελλάδα να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις, λέγοντας ότι οι Αμερικανοί παράγοντες επιθυμούν να ρυθμιστεί το δημόσιο χρέος.

Ενόψει των αμερικανικών εκλογών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ευχήθηκε να κυλήσουν όλα ομαλά και ο λαός της Αμερικής να επιλέξει τον επόμενο πρόεδρό του, ο οποίος πρέπει να είναι δημοκρατικός, διευκρινίζοντας ότι δεν εννοεί βεβαίως ότι πρέπει να προέρχεται από το Δημοκρατικό κόμμα, αλλά στις πράξεις του και στην διοίκηση του κράτους. Καταλήγοντας, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους υποψηφίους που προέρχονται από την ομογένεια και κυρίως στους Γ. Μπιλιράκη και T. Γκρις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βασίλης Λεβέντης
SHARE:

24Media Network