Ξεκίνησε η Πανελλαδική Συνάντηση για τη Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία

Ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Γαλάτσι, Σάββατο 6 Απριλίου 2019.  (EUROKNISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Γαλάτσι, Σάββατο 6 Απριλίου 2019. (EUROKNISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Πανελλαδική Συνάντηση Για μια Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη στο πλαίσιο της οποίας θα μιλήσει και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

"Ενώνουμε δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών και την Ευρώπη των λαών" είναι το σύνθημα της πρώτης μεγάλης πανελλαδικής συνάντησης της Προοδευτικής Συμμαχίας, που ξεκίνησε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, την οποία θα χαιρετήσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Τον λόγο έχουν λάβει ήδη εκπρόσωποι πολιτικών κινήσεων και προσωπικότητες της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Πριν τον πρωθυπουργό επρόκειτο να μιλήσουν ο Γ. Αδαμίδης, πρόεδρος ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, η Βασιλική Κατριβάνου, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω video η Λούκα Κατσέλη, πρώην υπουργός, ο Χρήστος Κουτσονάσιος από την κίνηση "Πράττω", ο πρώην υφυπουργός και μέλος της "Γέφυρας" Νίκος Μπίστης, η υπουργός Διοικητκής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος από τη Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου από τη "Γέφυρα", η Νατάσα Πενταγιώτη από την κίνηση πολιτών "Κόσμος", ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, η πρώην βουλευτής και συμμετέχουσα στη "Γέφυρα" Μαρία Ρεπούση, ο Λάμπρος Ρώσσης, εκπρόσωπος της κίνησης "Χάρτα 19", και ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας.

Κατά την ομιλία του, ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να δώσει το στίγμα της συμμαχίας των προοδευτικών δυνάμεων κάτω από την "ομπρέλα" του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, περιγράφοντας τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την προγραμματική σύγκλιση απέναντι στις δυνάμεις της Ακροδεξιάς αλλά και της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς.

ADVERTISING

Πριν τον πρωθυπουργό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μιλήσουν και οι:

Αδαμίδης Γιώργος, πρόεδρος ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ

Κατριβάνου Bασιλική, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κατσέλη Λούκα, πρώην υπουργός (παρέμβαση μέσω video)

Κουτσονάσιος Χρήστος, «ΠΡΑΤΤΩ»

Μπίστης Νίκος, πρώην υφυπουργός, Γέφυρα

Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα, υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Παναγιωτόπουλος Γιώργος, Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία

Παναγιώτου Παναγιώτης, δημοσιογράφος, Γέφυρα

Πενταγιώτη Νατάσα, Κίνηση Πολιτών «ΚΟΣΜΟΣ»

Ραγκούσης Γιάννης, πρώην υπουργός

Ρεπούση Μαρία, πρώην βουλευτής, Γέφυρα

Ρώσσης Λάμπρος, εκπρόσωπος «Χάρτα 19»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network