Live εικόνα: Η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου

Live εικόνα: Η εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου
Στιγμιότυπο από το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής Eurokinissi

Τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου τιμάει αυτή την ώρα το Κίνημα Αλλαγής στο 2ο Συνέδριο του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η εκδήλωση στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου είναι αυτή που κυριαρχεί στη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Περιλαμβάνει μουσικό αφιέρωμα, προβολή ταινίας αφιερωμένης στη ζωή και το έργο του Ανδρέα Παπανδρέου και ομιλίες από την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά και τον υποψήφιο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φράνς Τίμμερμανς.

Στο μουσικό αφιέρωμα συμμετέχει η Συμφωνική Μαντολινάτα Ελλάδας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Π. Μπαρμπάτη και τραγουδούν οι Α. Κορωναίος, Ε. Δάβου, Π. Κοντός.

Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες της Φώφης Γεννηματά και του Φρανς Τίμμερμανς, θα γίνει η προβολή της ταινίας και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη Λαϊκή Ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”, με τη συμμετοχή του Ηλία Ανδριόπουλου, ενώ θα τραγουδήσει ο Μανώλης Μητσιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα