Λοβέρδος: Όχι συγκυβέρνηση, αλλά στήριξη στο πρώτο κόμμα

Στιγμιότυπο από την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011. (EUROKINISSI // ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011. (EUROKINISSI // ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Διαβάστε αναλυτικά τις διευκρινίσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με τις δηλώσεις του για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και τα σενάρια που πυροδοτήθηκαν

"Τα νούμερα δείχνουν ότι δεν θα έχουμε αυτοδυναμία. Δεν μίλησα για συγκυβέρνηση μίλησα για στήριξη, του πρώτου κόμματος, από όποιο έρθει δεύτερο, αυτό κάνει τώρα και η Ν.Δ.".

Με την παραπάνω δήλωση ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 έδωσε τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με τη δήλωσή του για τα σενάρια περί συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μετά τις εκλογές.

Η δήλωση – πρόταση του κ. Λοβέρδου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις τόσο εντός του κόμματός του, όσο και στη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Λοβέρδος ανέλαβε την ευθύνη λέγοντας αρχικά ότι δεν περιορίζει ποτέ το λόγο του σκεπτόμενος πριν αν αυτό που θα πει θα προκαλέσει αντιδράσεις, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι υπήρξαν … παρερμηνείες στις δηλώσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τη ΝΔ αν βγει πρώτη

SHARE:

24Media Network