Μαλέλης: Κακώς γίνεται κριτική στη Γεννηματά για στροφή προς τα δεξιά

Μαλέλης: Κακώς γίνεται κριτική στη Γεννηματά για στροφή προς τα δεξιά
Ο Σταμάτης Μαλέλης μέλος της Κ.Ε. και γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Eurokinissi

Ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής παρέπεμψε στις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ, προσπαθώντας έτσι να τονίσει πως το διαζύγιο ΚΙΝΑΛ-ΔΗΜΑΡ δεν είναι οριστικό ενώ επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

“Τρέχουν ακόμη οι εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ, περιμένουμε τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και το συνέδριο. Θεωρώ ότι την απόφαση θα την πάρουν τα μέλη και τα αρμόδια όργανα” δήλωσε στον News 24/7 στους 88.6 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου, ο Σταμάτης Μαλέλης μέλος της Κ.Ε. και γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, αμφισβητώντας ουσιαστικά μ’ αυτά του τα λεγόμενα την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, από το Κίνημα Αλλαγής.

“Υπάρχουν και προσχωρήσεις. Έρχονται στελέχη στο ΚΙΝΑΛ” συμπλήρωσε, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Γιώργο Καμίνη και το ΚΗΔΙΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου. “Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι είμαστε κεντρο-αριστερά. Κακώς γίνεται κριτική στη Γεννηματά για στροφή προς τα δεξιά. Μας χωρίζει άβυσσος με τον κ. Μητσοτάκη” τόνισε και χαρακτήρισε τη ΝΔ στρατηγικό αντίπαλο προσθέτοντας παράλληλα ότι “πρέπει να κερδίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει τις επιλογές του, με την Παπακώστα, τον Κουίκ και άλλους “αριστερούς”, καταλογίζοντας κυνισμό στο κυβερνών κόμμα.

Ακόμη σχολιάζοντας τη δήλωση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου περί συνεννόησης Τσίπρα-Θεοδωράκη είπε ““Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο Κωνσταντινόπουλος, στόχος και των δύο πλευρών (ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΑΜΙΟΥ) είναι το ΚΙΝΑΛ, αυτό είναι βέβαιο”.

Για το ενδεχόμενο πρότασης δυσπιστίας από τη ΝΔ είπε “περιμένουμε να δούμε αν θα την καταθέσει η ΝΔ. Θεωρώ ως πιο πιθανό ότι θα την ψηφίσουμε αν κατατεθεί” ωστόσο πρόσθεσε υπάρχουν εθνικιστικά στοιχεία στη ΝΔ η οποία διολισθαίνει προς την άκρα δεξιά, καταγγέλλουμε τους εθνικιστές, τη ΧΑ και όποιον καπηλεύεται την αντίδραση ενός λαού”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα