Μανιός: Ο κόφτης μέχρι το 2018

Η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της και άλλες διατάξεις».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και ανάπτυξη των φορέων της και άλλες διατάξεις».(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Την στιγμή που από την κυβέρνηση μιλούν για έναν μηχανισμό αυξημένων εγγυήσεων, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός εκφράζει μια διαφορετική άποψη για την επέκταση του δημοσιονομικού κόφτη

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98 , για τον δημοσιονομικό κόφτη τόνισε πως δεν μπορεί να ισχύσει για πάντα. "Καμία κυβέρνηση ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ με άλλη μορφή, είτε μια άλλη θα μπορεί να ψηφίσει για να δεσμευτεί η χώρα στον κόφτη δαπανών που ισχύει τώρα και για μετά το 2018". Ο κόφτης, επεσήμανε ο κ. Μανιός, θα ισχύσει εώς το 2018 και καμία ελληνική κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να ψηφίσει τη μονιμότητά του.  Επανέλαβε την πάγια θέση της κυβέρνησης πως δεν θα υπάρξει κανένα νέο μέτρο.

Όσον αφορά το αίτημα των εκλογών, που βάζει στο τραπέζι η Ν.Δ, ο βουλευτής δήλωσε πως στα πηγαδάκια της βουλής η αγωνία των βουλευτών είναι να μην γίνουν εκλογές. Είτε για προσωπικούς λόγους που έχει ο κάθε βουλευτής, είτε για σοβαρούς πολιτικούς λόγους. Επίσης τάχθηκε κατά του ενδεχόμενου να πραγματοποιηθεί ένα νέο δημοψήφισμα.

SHARE:

24Media Network