Μάρδας: Η οικονομία ανατάσσεται

Εκδήλωση της πύλης ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αθήνα, όπου τα στελέχη της κινέζικης εταιρείας προχώρησαν στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Alibaba, ενώ πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών εταιρειών.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Εκδήλωση της πύλης ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αθήνα, όπου τα στελέχη της κινέζικης εταιρείας προχώρησαν στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Alibaba, ενώ πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών εταιρειών. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για ανάταση της οικονομίας και έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τον Αύγουστο, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6

Την άποψη πως η οικονομία ανατάσσεται. εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΖΑ Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Όπως σημείωσε ο κ. Μάρδας, μετά από τον Αύγουστο, που η χώρα θα βγει από το μνημόνιο, θα έχουμε το στενό μαρκάρισμα που έχουμε τώρα. Ως εκ τούτου -πρόσθεσε- θα υπάρχουν στόχοι και όποιος νόμος δεν θα ταράζει τους στόχους θα περνάει.

ADVERTISING
SHARE:

24Media Network