Μαρία Απατζίδη: “Να στηρίξει η πολιτεία την Όλγα Δημητρακοπούλου”

Μαρία Απατζίδη: “Να στηρίξει η πολιτεία την Όλγα Δημητρακοπούλου”
Μαρία Απατζίδη Eurokinissi

Η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 συνάντησε την οικογένεια της 40χρονης Όλγας Δημητρακοπούλου που νοσηλεύεται για πάνω από 6 μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του συντρόφου της και δεσμεύτηκε να φέρει το ζήτημα στη Βουλή.

Σήμερα, Τετάρτη 13/7, η βουλεύτρια Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, επισκέφθηκε την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της Όλγας Δημητρακοπούλου.

“Συνάντησα την οικογένεια της Όλγα Δημητρακοπούλου στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται για πάνω από 6 μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφο της, και δεσμεύτηκα να φέρω το ζήτημα της στη Βουλή” σημείωσε η Μαρία Απατζίδη σε ανάρτησή της στο Twitter.

Η Όλγα νοσηλεύεται για πάνω από 6 μήνες στον Ευαγγελισμό, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφο της, όπου της προκάλεσε χτυπήματα σε όλο της το σώμα και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η 40χρονη χρήζει 24ωρης παρακολούθησης και η οικογένεια της είναι οι μόνοι άνθρωποι που έχει για να την στηρίζουν, καταβάλλοντας υπεράνθρωπους αγώνες για να τα καταφέρουν.

Η οικογένεια της Όλγας έχει δεχθεί προειδοποίηση από το Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, πως χρειάζεται μεταφορά της σε Κέντρο Αποκατάστασης για να συνεχίσει εκεί τις θεραπείες της.

Ο πατέρας της Όλγας, Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, επανέλαβε στην βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 τα αιτήματα του για στήριξη από την Πολιτεία, αφού αδυνατούν πλέον να φροντίσουν εξ’ ολοκλήρου την περίθαλψη της Όλγας.

Η βουλεύτρια Μαρία Απατζίδη δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει την οικογένεια και θα φέρει το θέμα της Όλγας στην Βουλή, προκειμένου να λάβει επίσημες απαντήσεις για το τι πρόκειται να κάνει το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση για να μην πεταχτεί η Όλγα στο δρόμο αβοήθητη και εγκαταλελειμμένη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα