ΜΕΡΑ25

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης

Βαρουφάκης: Ιδρύσαμε το ΜέΡΑ25 γιατί δε βρήκαμε σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ενδείξεις ότι υπάρχει σχέδιο για τη χώρα

Τους λόγους που οδήγησαν στη δημιουργία του ΜέΡΑ25 περιέγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του ενόψει της έναρξης του συνεδρίου του κόμματος το βράδυ. Τι είπε για τα άλλα κόμματα και τις συνεργασίες.

ΜέΡΑ25

ΜέΡΑ25 για διάγγελμα Μητσοτάκη: Έμμεσο πλαφόν η γενναία λύση Μητσοτάκη

Τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού σχετικά με τα νέα μέτρα για το ρεύμα επικρίνει το ΜέΡΑ25. "Μοναδική μέριμνα να μη θιγούν τα ιερά και τα όσια των παρασιτικών ολιγαρχών" αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

F-16 στους ελληνικούς ουρανούς

Αμυντική Συνεργασία ΗΠΑ - Ελλάδας: Στις 12 Μαΐου η ψηφοφορία στη Βουλή με σύγκρουση αρχηγών

Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για τη Τροποποίηση της Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Θα ακολουθήσει επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

Γιάνης Βαρουφάκης

Μακρόν εναντίον Λεπέν: Από την αμοιβαία αντιπάθεια στην αλληλο-εξάρτηση

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν επανεξελέγη επειδή πέτυχε να παρουσιαστεί ως η επιτομή του αποτελεσματικού, ικανού διαχειριστή. Αλλά οι εκλογές έδειξαν επίσης ότι περισσότεροι ψηφοφόροι από ποτέ θέλουν το σύστημα να καταστραφεί, όχι να το διαχειρίζονται καλύτερα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης

Βαρουφάκης: Πλήγμα για όλους τους δημοκράτες του κόσμου η καταδίκη του Οσμάν Καβάλα

Την ισόβια καταδίκη του Οσμάν Καβάλα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης. "Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για την αποφυλάκιση του" σημειώνει.

Γιάνης Βαρουφάκης

Βαρουφάκης: "Τα 50 ευρώ να τα δώσει ο πρωθυπουργός στην παρέα του"

Σκληρή κριτική στις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αύξηση του κατώτατου μισθού, άσκησε το ΜέΡΑ25. "Τα 50 ευρώ να τα δώσει ο πρωθυπουργός στην παρέα του", έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης

Βαρουφάκης: "Μην επιτρέψουμε να γίνει η Ουκρανία, Αφγανιστάν"

Στο 2ο Διεθνές Κάλεσμα για "Ειρήνη στην Ουκρανία" συμμετείχε ο Γιάνης Βαρουφάκης. "Όλοι οι διεθνιστές έχουμε χρέος να σταθούμε στο πλευρό του θύματος" δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Κωνσταντίνος Τασούλας

Το ΜέΡΑ25 αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα

Το ΜέΡΑ25 με αφορμή την χθεσινή ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον κ. Τασούλα. "Όχι μόνο δεν διέκοψε αλλά όρθιος χειροκρότησε στο τέλος" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Γιάνης Βαρουφάκης

Βαρουφάκης: Ο Ζελένσκι πρόσβαλε τη βουλή, έδωσε βήμα σε ναζί

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε λόγο για προσβολή της ελληνικής βουλής από τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι αφού, όπως είπε, έδωσε βήμα σε ναζί του τάγματος Αζόφ. Αποχώρησε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.

Γιάνης Βαρουφάκης

Βαρουφάκης: "Η ακρίβεια δεν είναι θεωρητική, καταστρέφει τις ζωές των ανθρώπων"

Τις καταστροφικές συνέπειες της ακρίβειας στην καθημερινότητα των πολιτών, τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε δηλώσεις του στη συγκέντρωση της σημερινής απεργίας.

Γιάνης Βαρουφάκης.

Βαρουφάκης: Καταγγέλλει τη διαδικασία για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή

Σε επιστολή του προς τον Κ. Τάσουλα, ο Γιάνης Βαρουφάκης ισχυρίζεται ότι εάν επιτραπεί η διαδικασία που επιλέχθηκε για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή, "η κυβέρνηση μετατρέπει τους βουλευτές και τη Βουλή σε τόπο μονολόγων".

ΜέΡΑ 25: "Θα εκπροσωπηθούμε στην ομιλία Ζελένσκι - Να μη γίνει προσωπική φιέστα Μητσοτάκη"

ΜέΡΑ 25: "Θα εκπροσωπηθούμε στην ομιλία Ζελένσκι - Να μη γίνει προσωπική φιέστα Μητσοτάκη"

Ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25 για την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή. Γνωστοποιεί πως θα υπάρχει εκπρόσωπος του κόμματος και θα ζητήσει να μη στηθεί μια "απρεπής για το κοινοβούλιο φιέστα".

Έπαρση της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη

ΜέΡΑ 25 για την 25η Μαρτίου: Η επέτειος του 1821 μας θυμίζει τα "προαπαιτούμενα" μιας χώρας και ενός λαού που δεν υποτάσσεται

"Ιερή υποχρέωση να θυμόμαστε στο διηνεκές ότι η ελευθερία ενός λαού προαπαιτεί την απελευθέρωσή του από τον φόβο και από την επιχειρηματική λογική της διαχείρισης κινδύνου" αναφέρει το ΜέΡΑ 25 για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

ΜέΡΑ25

ΜέΡΑ25: "Ο κ. Μητσοτάκης έχει ταλέντο να κάνει το αντίθετο εκείνου που συμφέρει την κοινωνία"

Για ανάγκη μόνιμων αυξήσεων στα πενιχρά εισοδήματα των πληττόμενων από το κύμα ακρίβειας κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 και χαρακτηρίζει "φιλοδώρημα" τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Μια καταγραφή ταξικής διαίρεσης της ελληνικής κοινωνίας μέσα από δύο παραδείγματα

Μια καταγραφή ταξικής διαίρεσης της ελληνικής κοινωνίας μέσα από δύο παραδείγματα

O Σάκης Ζαχάρος, μέλος του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΜέΡΑ25, γράφει στο NEWS 24/7 για τη μεγάλη κοινωνική και πολιτική έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Eteron από την aboutpeople.