Μαρκογιαννάκης: Δεν μπορώ να κοιμηθώ με το πόρισμα του ΣΔΟΕ

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Ομιλίες για την σύσταση ή μη προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- Ομιλίες για την σύσταση ή μη προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Πώς σχολίασε το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Συγκλονισμένος από τα στοιχεία του πορίσματος του ΣΔΟΕ δηλώνει ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

"Με το πόρισμα δεν μπορώ να κοιμηθώ" δήλωσε στο Mega, εξηγώντας πως υπάρχουν χιλιάδες μεγαλοκαταθέτες που έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

ADVERTISING

"Πρόκειται για δεξαμενή, από την οποία θα μπορούσαμε να πάρουμε χρήματα. Αν τα παίρναμε νωρίτερα ίσως δεν θα πηγαίναμε στο μνημόνιο", συμπλήρωσε.

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης επισήμανε πως το πόρισμα του ΣΔΟΕ έχει πολύ μεγάλη αξία για την υπόθεση, τονίζοντας πως "εάν το περιεχόμενο του πορίσματος είναι όπως το εμφανίζει το ΣΔΟΕ, φαίνεται πως ο κ.Παπακωνσταντίνου είχε λόγο να έχει εμπλακεί στην υπόθεση".

"Με τη διαγραφή των ονομάτων από τη λίστα υπήρχε η προσδοκία να μην γίνει έλεγχος", υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής δήλωσε ακόμη ότι "αποδιοπομπαίος τράγος δεν είναι κανένας" και προσέθεσε πως για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας.

"Είναι άδικο να τον βαφτίζουμε ως φυλακισμένο. Καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση", σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πόρισμα - φωτιά του ΣΔΟΕ στη Βουλή: Πάνω από 11 εκατ. ευρώ το πρόστιμο για τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου

Στη βουλή το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου

Η Βουλή παρέπεμψε και για απιστία καθήκοντος τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Παπακωνσταντίνου: Μόνο χρέη έχω, δεν έχω κάνει ούτε μισό ρουσφέτι. Πώς θα πείσουν για την παραπομπή μου το λαό;

SHARE:

24Media Network