Μαξίμου: Η ΝΔ θέλει να δώσει τα σκουπίδια σε ιδιώτες

Μαξίμου: Η ΝΔ θέλει να δώσει τα σκουπίδια σε ιδιώτες

Από την κυβέρνηση κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση ότι επιχαίρει με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια και πως ταυτίζεται με επιχειρηματικά συμφέροντα

Στην αντεπίθεση πέρασε το Μαξίμου για τα σκουπίδια, ενώ συνεχίζεται η συνεδρίαση της ΠΟΕ ΟΤΑ που θα αποφασίσει εάν οι εργαζόμενοι θα κάνουν αποδεκτή την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα ή εάν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Η κυβέρνηση απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία απέρριψε τις προτάσεις Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δε νοιάζεται για την κοινωνία, αλλά για την εκλογική του πελατεία και επιμένοντας στην είσοδο ιδιωτών στην καθαριότητα.

“Η ΝΔ επιχαίρει με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα σκουπίδια, καθώς θεωρεί ότι έτσι θα υλοποιηθεί το σχέδιό της. Να αναλάβουν την αποκομιδή των απορριμμάτων ιδιώτες”, ανέφερε στην απάντηση του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

“Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει ότι μαζί με τους εργαζόμενους, θα διαφυλάξει τις θέσεις εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου η αποκομιδή να γίνεται με ίδια μέσα των δήμων και όχι από ιδιώτες εργολάβους” προσθέτει η ανακοίνωση, καταλήγοντας:

“Η πλήρης ταύτιση της ΝΔ με επιχειρηματικά συμφέροντα συνεχίζεται…”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα