Μαυρωτάς: Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι

Μαυρωτάς: Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι
Ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Eurokinissi

Ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 για την πρόσκληση του πρωθυπουργού, Κ. Μητσοτάκη, να αναλάβει το πόστο.

“Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι, ανέλαβα αυτό το πόστο που το ξέρω, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 ο Γιώργος Μαυρωτάς, που αναλαμβάνει γενικός γραμματέας Αθλητισμού.

Εξήγησε πως γνωρίζει τον χώρο του αθλητισμού εδώ και 4 δεκαετίες, έχει τεχνική επάρκεια από το Πολυτεχνείο και μπορεί να μεταφέρει τη διεθνή εμπειρία στον τομέα αυτό.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλή συνεργασία με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη για τον οποίο είπε πως έχει τον πρώτο λόγο ενώ ο ίδιος μπορεί να συνδράμει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και την οργάνωση.

“Πιστεύω πολύ στην πυραμίδα του αθλητισμού: όσο μεγαλύτερη είναι η βάση τόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η κορυφή” τόνισε για να συμπληρώσει πως σήμερα ένα από τα μεγάλα στοιχήματα είναι η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς του 2004 λέγοντας πως το θέμα δεν είναι μόνο να ξαναζωντανέψουν τα τσιμέντα, όπως είπε, αλλά και η κουλτούρα των αγώνων.

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία ο ίδιος υπερψήφισε είπε ότι τώρα είναι διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, που δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό.

“Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version