Με 153 'ναι' ψηφίστηκαν τα τελευταία προαπαιτούμενα

Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων "Κύρωση της τροποποιημένης Συμφωνίας για την ίδρυση της Γενικής Επιτροπής Αλιείας για τη Μεσόγειο", με τα 15 προαπαιτούμενα που υπολείπονται για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017.
(EUROKINISSI/(EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ))
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων "Κύρωση της τροποποιημένης Συμφωνίας για την ίδρυση της Γενικής Επιτροπής Αλιείας για τη Μεσόγειο", με τα 15 προαπαιτούμενα που υπολείπονται για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/(EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ)) EUROKINISSI

Όλοι οι συμπολιτευόμενοι βουλευτές υπερψήφισαν τις τροπολογίες. Καταψήφισαν 84 βουλευτές της αντιπολίτευσης. Είχαν αποχωρήσει οι βουλευτές Δημοκρατικής Συμπαράταξης - ΚΚΕ

Με αρραγή την κυβερνητική πλειοψηφία υπερψηφίστηκαν στη Βουλή οι τροπολογίες για τα τελευταία προαπαιτούμενα της 2 αξιολόγησης.

Υπέρ των τροπολογιών τάχθηκαν οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Όχι είπαν 84 βουλευτές από τη ΝΔ, το Ποτάμι, την Ένωση Κεντρώων και τη Χρυσή Αυγή.

Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΚΕ είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επείγουσα διαδικασία ψήφισης των προαπαιτουμένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Διαμαρτυρία ΠΑΜΕ: Πέταξαν ψάρια στη Βουλή

'Πόλεμος' για τα προαπαιτούμενα στη Βουλή

Διμέτωπος Μητσοτάκη σε Τσίπρα και δανειστές

SHARE:

24Media Network