Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν στο Θριάσιο τον Γεωργιάδη: Έχουμε χρεοκοπήσει. Δεν λύνονται εύκολα τα προβλήματα

Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΘΡΙΑΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ) ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ--ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ---(ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)-
Ο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΘΡΙΑΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ) ΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ--ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ---(ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)- EUROKINISSI

Αντιμέτωπος με την οργή εργαζομένων του Θριάσιου νοσοκομείου βρέθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης (Vid)

"Θερμή" υποδοχή επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας "Θριάσιο", στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο, περιμένοντας τον υπουργό, για να του εκθέσουν τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι το νοσοκομείο βρίσκεται σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε μόνιμο προσωπικό, κάνοντας λόγο για διάλυση του ΕΣΥ, εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών.

"Δεν έχουμε ανάγκη από κανενός είδους φιλανθρωπία" φώναξαν οι εργαζόμενοι ζητώντας δωρεάν δημόσια υγεία για όλους, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού, στο νοσοκομείο προκειμένου να παραλάβει κοντέινερς με νοσοκομειακό εξοπλισμό, αναλώσιμα υγειονομικά υλικά και ορθοπεδικά είδη αποκατάστασης, δωρεά του IOCC (International Orthodox Christian Charities).

"Η χώρα έχει προβλήματα. Έχουμε χρεοκοπήσει. Τι να κάνουμε; Λέτε να λύνονται όλα εύκολα; Δεν λύνονται τα προβλήματα εύκολα και όχι με γκρίνια", σημείωσε από την πλευρά του ο υπουργός.

Αμαυρώθηκε η εικόνα μιας πολύ ωραίας εκδήλωσης, σχολίασε για τα γεγονότα στο Θριάσιο ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο αργότερα, προσερχόμενος στο Οφθαλμιατρείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ένταση στο Θριάσιο

SHARE: