Τρέμουν οι Τούρκοι. Ο Καμμένος έβαλε την παραλλαγή του

Τρέμουν οι Τούρκοι. Ο Καμμένος έβαλε την παραλλαγή του

Ο Πάνος Καμμένος απαντά στην τουρκική προκλητικότητα με άσκηση πολεμικής ετοιμότητας

Άσκηση "πολεμικής ετοιμότητας", απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων ημερών αλλά και στα Σκόπια διέταξε τα ξημερώματα ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Πεδίο δράσης των Ενόπλων Δυνάμεων η περιοχή της Ειδομένης και το βορειοανατολικό Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, αιφνιδιαστικά νωρίς το πρωί διατάχθηκε η ενεργοποίηση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης “Δ” του βορείου τομέα και ταυτόχρονα της αεράμυνας στην περιοχή της Χίου και των Οινουσσών.

Στην άσκηση συμμετείχαν και προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου χερσαίου τομέα καθώς και μεταφορικά Ε/Π του ΣΞ τα οποία και συνοδεύονταν από επιθετικά Ε/Π APACHE.

Τρέμουν οι Τούρκοι. Ο Καμμένος έβαλε την παραλλαγή του

Την άσκηση που πραγματοποιήθηκε και σε όλο το τόξο των βορείων συνόρων από την Αλβανία έως τη Θράκη παρακολούθησε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα, το ΓΕΕΘΑ ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

«Στο πλαίσιο άσκησης ετοιμότητος, πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016, διετάχθη ενεργοποίηση τμήματος της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης "Δ" βορείου τομέα καθώς και αεράμυνας περιοχής Χίου-Οινουσσών».

Η άσκηση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στην περιοχή της Χίου έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του ένα τουρκικό ελικόπτερο.

Οι προκλήσεις των Τούρκων έχουν προκαλέσει συναγερμό στην Αθήνα και οι εκτιμήσεις δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες σε ότι αφορά τις προθέσεις της Άγκυρας.

πηγή φωτογραφιών: militaire.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Με έντονα διαβήματα απάντησε η Ελλάδα στις τουρκικές προκλήσεις

Ο Καμμένος 'αναχαιτίζει', οι Τούρκοι παραβιάζουν

SHARE:

24Media Network