Με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Dimitris Papamitsos_+306946384863

Στα γραφεία της Πειραιώς μια μέρα μετά την εκλογή του μετέβη ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Τι του ευχήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Συνάντηση στα γραφεία του κόμματος είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον νέο πρόεδρο για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφία του με τον κ. Δέρβο με την εξής λεζάντα:

«Μόλις συναντήθηκα με τον Κώστα Δέρβο που εξελέγη χθες πρόεδρος της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας. Όπως είπε και στην ομιλία του ο Κώστας, έχει έρθει η ώρα να σηκώσουν οι νέοι τα μάτια από την οθόνη του κινητού και να κοιτάξουν μπροστά. Θα είμαι δίπλα στη νέα γενιά και δεσμεύομαι να δώσω χώρο και ευκαιρίες στα νέα στελέχη!».

Να θυμίζουμε πως ο Κώστας Δέρβος εξελέγη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, από το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας με ποσοστό 75,84% έναντι 22,04% του Ανδρέα Καρασαρίνη.

Μάλιστα, Έπειτα από αίτημα των 2 υποψηφίων προέδρων, που έγινε αποδεκτό από την ΚΕΦΕ, η διαδικασία της καταμέτρησης ήταν ορατή σε Συνέδρους και Παρατηρητές του Συνεδρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα