Μεϊμαράκης: Ενωμένοι όλοι με το Μητσοτάκη μπροστά προς τη νίκη

Μεϊμαράκης: Ενωμένοι όλοι με το Μητσοτάκη μπροστά προς τη νίκη

Ετοιμότητα για τη μάχη των εθνικών εκλογών είναι ο στόχος της ΝΔ και το μήνυμα του συνεδρίου, όπως επισήμανε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής μετά τη συνεδρίαση της

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Πρόεδρό της και πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο κ. Μεϊμαράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχαμε σήμερα μια ενημερωτική συνάντηση με την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου. Και θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω και τον Γενικό Διευθυντή του Κόμματος και τον Γραμματέα για την οργανωτική πορεία προς το Συνέδριό μας.

Το 2019 είναι ένα έτος εκλογών, πολλαπλών εκλογών μάλιστα. Και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι έτοιμη για να δώσει τη μάχη για τη μεγάλη νίκη στις εθνικές εκλογές.

Άρα το μήνυμα που θα εκπέμψουμε από εκεί θα είναι ότι το πρόγραμμά μας, οι αρχές μας, οι αξίες μας, μπορούν να πάνε την Ελλάδα πιο μπροστά και ενωμένοι όλοι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά θα πάμε προς τη νίκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Συνέδριο ΝΔ, Μεϊμαράκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Συνέδριο με έμφαση στο "κοινωνικό προφίλ"

SHARE:

24Media Network