Μέτα το Λιάπη η Νέα Δημοκρατία διέγραψε και τον Χάρη Τομπούλογλου για τη μίζα

Μέτα το Λιάπη η Νέα Δημοκρατία διέγραψε και τον Χάρη Τομπούλογλου για τη μίζα

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας

Στην διαγραφή  από τα μητρώα του κόμματος  του Χάρη Τομπούλογλου, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας συνελήφθη την παραμονή Χριστουγέννων, απ΄άνδρες του τμήματος των εκβιαστών να έχει στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 25.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Ο Χάρης Τομπoύλουγλου ήταν πολιτευτής της ΝΔ. Το 1986, 1990 και 1998 εκλέχτηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας μεταξύ όλων των συνδυασμών Στις Δημοτικές Εκλογές του 1994 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα υποστηριζόμενος μόνο από τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστά 45% την πρώτη Κυριακή και 48,5% την δεύτερη (το κομματικό ποσοστό στην περιοχή ήταν τότε 31%)

Στις Βουλευτικές Εκλογές του 1996 ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθήνας και πήρε 26.300 σταυρούς καταλαμβάνοντας τότε την πρώτη θέση μεταξύ των νέων υποψηφίων του συνδυασμού.  Στις Βουλευτικές Εκλογές του 2004, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στη Β Αθήνας, πήρε 26.616 σταυρούς.

SHARE:

24Media Network